test

Carrière coach

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een job? Of wilt u meer bijleren en bijscholen naar een andere functie? Onze carrière coach Annelies kan u hierbij persoonlijk begeleiden. Ze weet als geen ander hoe job begeleiding een meerwaarde kan bieden aan uw toekomstige carrière. Annelies staat bekend om haar doelgerichte aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Graag nodigen we u uit in Zulte Machelen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Carrière coach met kijk op de toekomst

Als carrière coach kijk Annelies verder dan wat ze nu voor u kan doen. Ze werkt toekomstgericht en maakt u klaar voor de toekomst. Aan de hand van psychologische testen achterhaalt ze uw interesses om op basis hiervan samen naar de beste oplossing te zoeken. Vanuit deze gegevens werkt ze verder om uw carrière op te bouwen.

Om uw job toekomst te garanderen van succes, biedt Annelies naast persoonlijke carrière coaching ook de volgende diensten aan:

  • Sollicitatietraining
  • Persoonlijkheidstraining en coaching
  • Specifieke vorming en opleiding

Loopbaancheques van VDAB

Wilt u beroep doen op job begeleiding van onze erkende arbeidspsychologe Annelies? Dan kan u gebruik maken van gesubsidieerde loopbaancheques. Elke 6 jaar heeft u recht op twee loopbaancheques van elk 4 uur begeleiding. Bekijk de voorwaarden van deze loopbaancheques verder op onze website.

Ontdek hoe onze carrière coach u kan helpen

Voor coaching met een ook kijkje op de toekomst mag u Annelies altijd een bezoekje komen brengen in Zulte Machelen. Neem via het contactformulier of telefonisch contact op voor meer informatie. U kan me ook steeds bereiken op het nummer 0475/71 08 79.

Contact opnemen