test

Ervaren outplacement service uit Waregem

Outplacement is een overkoepelende naam voor het geheel van begeleidende diensten die worden geleverd om een ontslagen werknemer opnieuw te begeleiden bij zijn zoektocht naar een nieuwe job.

Wilt u als bedrijf samenwerken met een partij die gespecialiseerd is in alle formaliteiten en verplichtingen met betrekking tot outplacement? Kies voor loopbaan planning, wij nemen ook alle sociale verplichtingen uit handen.

Wilt u meer weten over wat Annelies van loopbaan planning voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via het nummer 0475/71 08 79. Voor meer informatie kan u ook een kijkje nemen op onze recent vernieuwde website!

Loopbaan planning op maat

Door de steeds wijzigende economie zijn er als maar meer ontslagen in grote bedrijven. Als een werknemer jarenlang in hetzelfde bedrijf aan de slag is geweest kan dit wel eens problemen met zich mee brengen bij een onverwacht ontslag. In deze situatie kan men rekenen op de service van Annelies.

Haar jarenlange ervaring in rekrutering en selectie zorgt ervoor dat ze de aanwervingscriteria en wensen van werkgevers kan omzetten tot advies naar werkzoekende. Wij leveren steeds een concrete en diepgaande begeleiding op maat van onze klanten.

Wat doe ik?

Naast rekrutering van kwalitatieve werknemers en zaken behandelen met betrekking tot outplacement zijn wij ook gespecialiseerd in allerlei andere zaken:

  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanbegeleiding;
  • Loopbaanadvies;

Heeft u sociale of professionele problemen op het werk? Bent u een student op zoek naar een interessante eerste job ervaring? Het selectiebureau uit Zulte zorgt voor een oplossing voor al uw problemen en vragen. Annelies heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de sector. Ze staat bekend om haar persoonlijke en discrete manier van werken.

Een persoonlijke afspraak maken

Op zoek naar een ervaren partij uit Waregem gespecialiseerd in outplacement? Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Wij staan bekend voor onze no nonsense aanpak, geen dure facturen maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79. Voor meer informatie kan u ook steeds een blik werpen op onze website!

Contact opnemen