test

Job begeleiding

Bent u op zoek naar een specialist in job begeleiding? VisionHR is uw partner bij het nemen van beslissingen omtrent uw job.

Annelies Staels helpt u graag verder met haar jarenlange ervaring in job begeleiding en jobcoaching. Hierdoor zet ze de wensen en verwachten die werkgevers van u verwachten perfect om in advies voor u. Door gebruik te maken van verschillende methodes brengt ze uw sterktes en competenties in kaart. Op basis van deze gegevens kijkt ze hoe u de geschikte kandidaat kan worden voor uw droomjob.

Job begeleiding, voel u gelukkig op uw werk

Samen met u zoeken we naar de beste weg naar een gepaste job. We gaan aan de slag met uw wensen en verwachtingen en beantwoorden verschillende vragen over uw loopbaan. Annelies gaan met u op zoek naar uw talenten en competenties en zoekt hierbij een passende job op de arbeidsmarkt. Deze job zal zo gematcht zijn aan uw talenten en aangeleerde competenties. Ook staan we even stil bij de werkomgeving die u verkiest en de soorten van leiderschap die uw werkgever moet beoefenen. Als laatste maken we u klaar voor de sollicitatie en wat daarop volgt. Zo verloopt uw weg naar een gelukkige job!

Heeft u daarnaast hulp nodig bij het afleggen van een sollicitatie? Annelies staat ook hier aan uw zijde en coacht u doorheen deze sollicitatietraining. Verder biedt ze nog verschillende opleidingen aan om u helemaal klaar te stomen voor deze nieuwe uitdaging.

Loopbaancheques van VDAB

Wilt u beroep doen op job begeleiding van Annelies? Dan kan u gebruik maken van gesubsidieerde loopbaancheques. Elke werkende bediende, zelfstandige of ambtenaar heeft elke 6 jaar recht op twee cheques, die in totaal geldig zijn voor 8 uur job begeleiding. Per cheque (van 4 uur) zal 40 euro worden aangerekend. Het overige bedrag wordt gefinancierd door de overheid.

Contacteer ons voor persoonlijk advies

Is het tijd voor een carrièreswitch? Of heeft u nood aan persoonlijk advies en loopbaanbegeleiding? Contacteer Annelies op het nummer 0475/71 08 79 voor meer informatie. Zij staat bekend om haar doelgerichte aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen