test

Job begeleiding

Bent u op zoek naar een specialist in job begeleiding? VisionHR is uw partner bij het nemen van beslissingen omtrent uw job.

Annelies Staels is een erkend arbeidspsychologe die jarenlang ervaring heeft in loopbaanbegeleiding en jobcoaching. Ze gebruikt methodes gebaseerd op theoretische inzichten en combineert deze met haar eigen ervaringen.

Job begeleiding, uw weg naar een gelukkig gevoel op uw werk

Annelies begeleidt u op een professionele wijze op maat van uw noden. In tegenstelling tot vele andere loopbaancentra, bieden wij een persoonlijke aanpak. We bespreken in een persoonlijk gesprek uw planning en doelstellingen. Zo kunnen we doelgerichte tips geven om de stap te zetten naar uw droomjob.

Advies op maat van Annelies

Daarenboven benadrukken we hoe u de meest geschikte kandidaat wordt voor uw droomjob. We maken een onderscheid tussen uw aangeboren talenten en aangeleerde competenties. Vervolgens zoeken we een job op de arbeidsmarkt die aansluit bij deze talenten en competenties. Heeft u hiervoor een opleiding of bijscholing nodig? Ook hierbij kan Annelies u op een persoonlijke manier helpen.

U kan bij ons terecht voor:

  • Sollicitatietraining
  • Persoonlijkheidstraining en coaching
  • Specifieke vorming en opleiding

Loopbaancheques van VDAB

Wilt u beroep doen op job begeleiding van Annelies? Dan kan u gebruik maken van gesubsidieerde loopbaancheques. Elke werkende bediende, zelfstandige of ambtenaar heeft elke 6 jaar recht op twee cheques, die in totaal geldig zijn voor 8 uur job begeleiding. Per cheque (van 4 uur) zal 40 euro worden aangerekend. Het overige bedrag wordt gefinancierd door de overheid.

Contacteer ons voor persoonlijk advies

Is het tijd voor een carrièreswitch? Of heeft u nood aan persoonlijk advies en job begeleiding? Contacteer Annelies op het nummer 0475/71 08 79 voor meer informatie. Zij staat bekend om haar doelgerichte aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen