test

Loopbaanadvies

Heeft u loopbaanadvies nodig voor u de nieuwe uitdaging aangaat? Annelies Staels, erkend arbeidspsycholoog, kan u hier zeker helpen met het juiste advies. Met een persoonlijke aanpak stelt Annelies uw verwachtingen en wensen voorop. Heeft u sollicitatieadvies nodig? Of wilt u toch een stapje verder gaan en uzelf meer verdiepen in een opleiding? Wij helpen u verder met een gepast advies voor uw nieuwe uitdaging.

Persoonlijk advies van Annelies

Annelies heeft jarenlang ervaring in loopbaanbegeleiding, jobcoaching, rekrutering en selectie. Met deze ervaring kan Annelies de verwachtingen en wensen van werkgevers omzetten naar een gepast advies voor u. Door middel van het in kaart brengen van uw talenten en competenties kijkt ze hoe u de meest geschikte kandidaat wordt voor uw droomjob.

Naast gepast advies, geeft Annelies ook verschillende trainingen of opleidingen om u nog beter voor te bereiden op uw nieuwe job:

  • Sollicitatietraining
  • Persoonlijkheidstraining en coaching
  • Specifieke vorming en opleiding

Binnen deze trainingen kunnen er verschillende onderwerpen aan bod komen. Verkiest u een assertiviteitstraining en wilt u leren opkomen voor uzelf met respect voor anderen? Of traint u liever uw sociale vaardigheden? Beide zaken zijn cruciaal om onder de knie te krijgen, wilt u zich nog beter voelen op uw werk. Ook kunnen wij u helpen omgaan met conflicten op het werk en hoe u deze kan verwerken. Dit is natuurlijk niet evident, maar ook hier heeft Annelies het gepaste advies voor. Als laatste, en zeker niet te vergeten, geeft Annelies u haar beste advies over het omgaan met angsten en stress op het werk.

Loopbaanadvies in Zulte Machelen

Voor loopbaanadvies bent u altijd welkom in mijn praktijk in Zulte Machelen. Neem alvast contact op via de contactpagina en we bespreken zo hoe ik u verder kan helpen. U kan mij ook steeds bereiden op het nummer 0475/71.08.79.

Contact opnemen