test

Loopbaanbegeleiding cheques

Goed opgeleid personeel is cruciaal voor een succesvolle onderneming. Bent u tijdens uw zoektocht naar uw ideale job op zoek naar een specialist in loopbaanbegeleiding? Dan bent u bij Annelies van VisionHr aan het juiste adres. Zij weet als geen ander op welke manier loopbaanbegeleiding een bijdrage kan leveren aan uw carrière. Twijfel niet en neem contact op met onze professionele arbeidspsychologe. Ze gebruikt methodes gebaseerd op theoretische inzichten en combineert deze met haar eigen ervaringen.

U kan bij ons terecht voor:

  • Sollicitatietraining
  • Persoonlijkheidstraining en coaching
  • Specifieke vorming en opleiding

Persoonlijke begeleiding naar uw droomjob

Heeft u geen ervaring met solliciteren en het zoeken naar een job? Annelies helpt u bij het nemen van deze belangrijke beslissingen. Wij scholen u bij tot de perfecte kandidaat voor uw droomjob, een job dat de ideale match is van uw aangeboren talenten en aangeleerde competenties.

Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en begeleiding. We gaan op basis van psychologische oefeningen na waar uw interesses liggen om hier vervolgens op in te spelen bij het opstellen van een planning en doelstellingen.

Loopbaanbegeleiding met cheques betalen

Wanneer u voor VisionHR kiest, kan u beroep doen op gesubsidieerde loopbaancheques. Elke werkende bediende, zelfstandige of ambtenaar heeft elke 6 jaar recht op twee cheques, die in totaal geldig zijn voor 8 uur job begeleiding. Per cheque (van 4 uur) zal 40 euro worden aangerekend. Het overige bedrag wordt gefinancierd door de overheid. Studenten of werkzoekenden hebben geen recht om loopbaanbegeleiding met cheques te betalen.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Bent u op zoek naar persoonlijk advies of loopbaanbegeleiding met cheques? Contacteer onze arbeidspsychologe Annelies om een persoonlijk gesprek in te plannen zodat we samen kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. U kan ons bereiken op het nummer 0475/71 08 79.

Contact opnemen