test

Loopbaanbegeleiding in Deinze

Gekwalificeerd personeel is één van de belangrijkste elementen van een goed draaiende onderneming. Bedrijven hebben steeds nieuwe werknemers nodig. Bent u op zoek naar gespecialiseerde loopbaanbegeleiding in regio Deinze voor professionele hulp bij uw zoektocht op de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met Annelies van VisionHR. Voor meer informatie kan u ook een kijkje nemen op de recent vernieuwde website!

Loopbaanbegeleiding en veel meer!

Naast loopbaanbegeleiding voor werkzoekende of studenten zijn wij ook gespecialiseerd in allerlei andere zaken:

  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanadvies.
  • Opleidingen en bijscholingen

Zijn er problemen op het werk? Moet u na vele jaren opnieuw een job gaan zoeken? Loopbaanbegeleiding uit Deinze kan u helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissingen.

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Door de veranderende economie vinden er als maar meer ontslagen plaats. Als u jarenlang in hetzelfde bedrijf gewerkt heeft kan dit wel eens voor problemen zorgen. U heeft namelijk geen ervaring met solliciteren, het zoeken naar jobs of het bijscholen naar een andere functie. Annelies van loopbaanbegeleiding uit Deinze kan u hier op een persoonlijke manier bij helpen.

De service verschilt aanzienlijk met andere loopbaancentra. Wij hanteren namelijk geen gestandaardiseerde aanpak. Met behulp van psychologische testen weten we waar je interesses liggen en kunnen we hier op een persoonlijke manier op in spelen. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing!

Een afspraak maken

Op zoek naar een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding uit Deinze?

Contact opnemen