test

Loopbaanbegeleiding in Kortrijk

Bent u op zoek naar iemand gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding nabij Kortrijk? VisionHR zorgt voor ondersteuning bij het nemen van beslissingen met betrekking tot uw job en carrière. In een persoonlijk gesprek met erkend arbeidspsychologe Annelies Staels komen we meer te weten over uw doelstellingen. Op basis van deze informatie geven we je doelgericht advies zodat u eenvoudig de stap kan zetten naar uw droom job!

Meer weten over de methodes van loopbaanbegeleiding die u kunnen helpen in Kortrijk? Neem contact op met Annelies via het nummer 0475/71 08 79. Voor meer informatie kan u ook een kijkje nemen op onze website!

Loopbaanbegeleiding omvat; steeds blijven leren

Annelies gebruikt methodes die gebaseerd zijn op theoretische inzichten. Deze methodes kan ze aanvullen door eigen ervaringen. Ze doet er alles aan om het ‘probleem’ consequent aan te pakken. In dit proces is motivatie zeer belangrijk. Het is het begin van veranderingen in je leven. Daarnaast is het belangrijk dat u openstaat voor nieuwe opleidingen en trainingen.

We zijn gespecialiseerd in volgende opleidingen:

  • Sollicitatietraining;
  • Persoonlijkheidstraining en coaching:
  • Specifieke vorming en opleiding;

De jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding in Kortrijk en omstreken zorgt ervoor dat VisionHR voor elk probleem een oplossing kan bieden. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met erkend arbeidspsychologe Annelies Staels.

Loopbaanbegeleiding in Kortrijk met loopbaancheques

Vele werknemers denken dat loopbaanbegeleiding heel duur is. Vanaf nu kan u gebruik maken van het nieuwe systeem van gesubsidieerde loopbaancheques. U heeft als werkende bediende, zelfstandige of ambtenaar recht op 2 cheques die in totaal recht geven op 8 uur begeleiding. Per cheque zal 40 euro worden aangerekend. Het overige bedrag wordt gefinancierd door de overheid. Je hebt dus elke 6 jaar recht op 8 uur begeleiding aan 10 euro per uur. Meer weten over de mogelijkheden van loopbaanbegeleiding in Kortrijk? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in loopbaanbegeleiding in de regio Kortrijk? Maak dan kennis met Annelies Staels van VisionHR. Annelies staat bekend voor haar no nonsense en doelgerichte aanpak, geen dure consultaties maar steeds een goede en kwalitatieve aanpak. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen