test

Loopbaanbegeleiding in Kruishoutem

De arbeidsmarkt kent continu veranderingen, dit zorgt ervoor dat bedrijven dagelijks op zoek zijn naar gemotiveerde werknemers. Annelies van loopbaanbegeleiding kent de kneepjes van het vak en weet als geen ander op welke manier loopbaanbegeleiding een bijdrage kan leveren aan uw carrière. Neem vandaag nog contact op met deze loopbaan adviseur uit Kruishoutem en ontdek opnieuw alle mogelijkheden voor uw toekomst op de arbeidsmarkt.

Persoonlijk advies

Zal u in de toekomst opnieuw moeten gaan solliciteren? Wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact op met Annelies van loopbaanbegeleiding in Kruishoutem. Door vele jaren van ervaring in rekrutering en selectie kan Annelies de aanwervingscriteria en wensen van werkgevers omzetten tot relevant advies voor werkzoekenden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de loopbaanspecialist uit Kruishoutem!

Opleidingen en trainingen

Naast loopbaanbegeleiding voor studenten, werkzoekende of pas ontslagen werknemers zijn wij ook gespecialiseerd in allerlei trainingen en opleidingen:

  • Opleidingen en bijscholingen
  • Loopbaanadvies
  • Sollicitatietraining

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor persoonlijkheidstraining en coaching. We geven zowel assertiviteitstrainingen als training in sociale vaardigheden. U kan ook zaken als conflicthantering of omgaan met stress en angst opnemen in het pakket. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de specialist uit Kruishoutem. Wij helpen u steeds op een persoonlijke manier verder met elk probleem!

Advies op maat van Annelies

Op zoek naar een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding uit de regio Kruishoutem? Neem dan meteen contact op!

Contact opnemen