test

Loopbaanbegeleiding Nazareth

Vele bedrijven zijn dagelijks op zoek zijn naar gemotiveerde werknemers. Annelies van VisionHR weet als geen ander in welke mate persoonlijke loopbaanbegeleiding een bijdrage kan leveren aan uw carrière. Neem vandaag nog contact op met deze loopbaan adviseur uit Nazareth en ontdek alle mogelijkheden voor uw toekomst op de arbeidsmarkt.

Opleidingen en trainingen

Naast loopbaanbegeleiding in Nazareth geven wij ook persoonlijkheidstraining en coaching. Maak kennis met de mogelijkheden:

  • Assertiviteitstraining;
  • Training in sociale vaardigheden;
  • Conflicthantering;
  • Omgaan met stress en angst.

Wenst u meer informatie over deze opleidingen? Neem dan contact op met de specialist uit Nazareth. Wij helpen u steeds op een persoonlijke manier verder met elk probleem!

Een persoonlijke coach

Zal u in de toekomst opnieuw moeten gaan solliciteren? Zijn er conflicten op het werk waar u geen oplossing voor heeft? Bent u op zoek naar een nieuwe, uitdagende job en wilt u uw kansen vergroten? Neem dan contact op met Annelies van loopbaanbegeleiding in Nazareth. Door vele jaren van ervaring in rekrutering en selectie kan Annelies de aanwervingscriteria en wensen van werkgevers kan omzetten tot relevant advies voor werkzoekenden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de loopbaanspecialist uit Nazareth!

Neem contact op!

Op zoek naar een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding uit de regio Nazareth?

Contact opnemen