test

Loopbaanbegeleiding Oost-Vlaanderen

Opgeleid personeel is één van de belangrijkste elementen van een goed draaiende onderneming. Vele bedrijven zijn op zoek naar nieuwe gemotiveerde werknemers. Als u op zoek bent naar een nieuwe job, kan u beroep doen op loopbaanbegeleiding van Annelies uit de regio Oost-Vlaanderen. Annelies ondersteunt u op een professionele wijze op maat van uw noden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van een loopbaanbegeleiding in de regio Oost-Vlaanderen kunt u steeds contact opnemen via de contactpagina.

Loopbaanbegeleiding en veel meer!

Naast loopbaanbegeleiding voor studenten of werkzoekende zijn wij ook gespecialiseerd in volgende zaken:

  • Loopbaanadvies
  • Opleidingen en bijscholingen
  • Sollicitatietraining

Wordt u na enkele jaren werken geconfronteerd met een plots ontslag? Moet u na vele jaren opnieuw een job gaan zoeken? Loopbaanbegeleiding uit Oost-Vlaanderen kan u helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissingen

Het gewenste resultaat

Door de veranderende economie vinden er als maar meer ontslagen plaats. Als u al voor een lange tijd in hetzelfde bedrijf gewerkt heeft, kan dit wel eens voor problemen zorgen. U heeft misschien niet voldoende ervaring met solliciteren. Bovendien is het vaak noodzakelijk om enkele bijscholingen of opleidingen te volgen. Annelies van loopbaanbegeleiding uit Oost-Vlaanderen kan u hier op een persoonlijke manier bij helpen.

De persoonlijke aanpak van Annelies staat steeds centraal. Met behulp van psychologische testen weten we waar u interesses liggen en gaan we op zoek naar een gepaste oplossing.

Een persoonlijk gesprek

Op zoek naar een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding uit Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Annelies.

 

Contact opnemen