test

Loopbaanbegeleiding in Roeselare

Bent u op zoek naar een coach gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding in de buurt van Roeselare? VisionHR uit Roeselare is uw partner bij het nemen van beslissingen omtrent uw job. In een persoonlijk gesprek komen we meer te weten over uw planning en doelstellingen. Op basis van deze informatie geven we je doelgerichte tips zodat u eenvoudig de stap kan zetten naar uw droomjob! Maar natuurlijk doen we nog veel meer. We doorgaan een volledig proces van intensieve begeleiding. Uit ervaring weet ik dat er gaandeweg vaak andere probleempunten opduiken.

Loopbaanbegeleiding in Roeselare omvat trainingen en opleidingen

Erkend arbeidspsychologe Annelies Staels doet loopbaanbegeleiding in Roeselare en gebruikt methodes die gebaseerd zijn op theoretische inzichten. Deze methodes vult ze steeds aan door eigen ervaringen. Ze doet er alles aan om het ‘probleem’ consequent aan te pakken. In dit proces is motivatie zeer belangrijk. Het is het begin van de veranderingen in je leven. Daarnaast is het belangrijk dat u openstaat voor nieuwe opleidingen en trainingen.

Annelies geeft volgende opleidingen:

  • Persoonlijkheidstraining en coaching:
  • Specifieke vorming en opleiding;
  • Sollicitatietraining;

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in z’n werk?

Vele werknemers denken dat loopbaanbegeleiding heel duur is. Niets is minder waar! Vanaf nu kan u gebruik maken van het nieuwe systeem van de overheid, namelijk gesubsidieerde loopbaancheques.

U heeft als werkende bediende, zelfstandige of ambtenaar recht op twee cheques die in totaal recht geven op 8 uur begeleiding. Per cheque zal 40 euro worden aangerekend. Het overige bedrag wordt gefinancierd door de overheid. Je hebt dus elke 6 jaar recht op 8 uur begeleiding aan 10 euro per uur.

Meer weten over de tarieven en methodes van loopbaanbegeleiding in Roeselare? Neem contact op met Annelies via het nummer 0475/71 08 79. Annelies helpt u graag verder!

Meer weten over loopbaanbegeleiding?

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding in de regio Roeselare? Maak dan kennis met Annelies van VisionHr. Ze staat bekend voor haar doelgerichte aanpak. Geen dure consultaties maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen