test

Loopbaanbegeleiding in Tielt

Bent u op zoek naar gespecialiseerde loopbaanbegeleiding in regio Tielt voor hulp bij uw zoektocht naar de ideale job? Bedrijven hebben steeds nieuwe werknemers nodig. Lees over onze begeleiding in uw loopbaan via persoonlijke coaching en neem gerust vrijblijvend contact op!

Persoonlijke aanpak

Een plots en onverwacht ontslag kan al eens voor problemen zorgen. De kans is groot dat u opnieuw zal moeten solliciteren. Hiervoor zullen opleidingen of bijscholingen nodig zijn. Dit alles samen zorgt voor grote veranderingen. Erkende jobcoach Annelies geeft loopbaanbegeleiding in Tielt en kan u op een persoonlijke manier begeleiden doorheen dit proces.

Onze aanpak verschilt aanzienlijk met andere loopbaancentra. Wij hanteren namelijk geen gestandaardiseerde aanpak, maar wel een persoonlijke manier van werken.

Sollicitatietrainingen en veel meer

Naast loopbaanbegeleiding voor studenten of werkzoekende is Annelies ook gespecialiseerd in allerlei andere zaken:

  • Loopbaanadvies.
  • Opleidingen en bijscholingen
  • Sollicitatietraining

Zijn er problemen op het werk? Moet u na vele jaren opnieuw op zoek naar een job die bij u past? Via de Loopbaanbegeleiding die wij in Tielt aanbieden kunnen we u helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissingen.

Een afspraak maken

Op zoek naar een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding in Tielt? Neem dan vandaag nog contact op met Annelies van loopbaan planning. Graag nodigen wij u uit in een persoonlijk gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen