test

Loopbaanbegeleiding Waregem

Gekwalificeerd personeel is zeer belangrijk voor een goed draaiende onderneming. Bedrijven hebben steeds nieuwe werknemers nodig. Bent u op zoek naar gespecialiseerde loopbaanbegeleiding in regio Waregem voor hulp bij uw zoektocht naar de ideale job? Neem dan contact op met Annelies van VisionHR!

Persoonlijke coach voor uw loopbaanbegeleiding in Waregem

Door de veranderende economie vinden er als maar meer ontslagen plaats. Als u jarenlang in hetzelfde bedrijf gewerkt heeft kan dit wel eens voor problemen zorgen. De kans is groot dat u opnieuw zal moeten solliciteren. Hiervoor zullen opleidingen of bijscholingen nodig zijn. Dit alles samen zijn drastische veranderingen. Annelies van loopbaanbegeleiding uit Waregem kan u hier op een persoonlijke manier bij helpen.

De service verschilt aanzienlijk met andere loopbaancentra. Wij hanteren namelijk geen gestandaardiseerde aanpak, maar wel een persoonlijke manier van werken. Met behulp van psychologische testen weten we waar je interesses liggen en vinden we een oplossing op maat.

De mogelijkheden van Annelies

Naast loopbaanbegeleiding voor werkzoekende of studenten is Annelies gespecialiseerd in allerlei andere zaken:

  • Opleidingen en bijscholingen
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanadvies

Zijn er problemen op het werk? Moet u na vele jaren opnieuw een job gaan zoeken? Loopbaanbegeleiding uit Waregem kan u helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissingen.

Persoonlijk gesprek

Op zoek naar een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding uit Waregem?  Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Geen dure facturen, maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Graag nodigen wij u uit in een persoonlijk gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen