test

Loopbaanbegeleiding West-Vlaanderen

Opgeleid personeel is essentieel voor een draaiende onderneming. De arbeidsmarkt kent continu veranderingen, dit zorgt ervoor dat bedrijven dagelijks op zoek zijn naar nieuwe gemotiveerde werknemers. Annelies van loopbaanbegeleiding kent de kneepjes van het vak en weet als geen ander op welke manier loopbaanbegeleiding kan bijdragen aan uw carrière. Bent u op zoek naar een persoonlijke coach in de regio West-Vlaanderen? Neem dan telefonisch contact op of bezoek onze website voor meer informatie.

Loopbaan planning en veel meer!

Naast loopbaanbegeleiding voor studenten of werkzoekende zijn wij ook gespecialiseerd in volgende zaken:

  • Opleidingen en bijscholingen
  • Loopbaanadvies
  • Sollicitatietraining

Wordt u na enkele jaren werken geconfronteerd met een onverwacht ontslag? Loopbaanbegeleiding uit West-Vlaanderen kan u helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissingen.

Een opleiding op maat

Zal u in de toekomst opnieuw moeten gaan solliciteren en weet u niet hoe u dit grondig kan voorbereiden? Neem dan contact op met Annelies van loopbaanbegeleiding. Door vele jaren van ervaring in rekrutering en selectie kan Annelies de aanwervingscriteria en wensen van werkgevers kan omzetten tot advies naar werkzoekenden. Meer weten over de mogelijkheden van deze life coach uit West-Vlaanderen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Een persoonlijk gesprek

Op zoek naar een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding uit de regio West-Vlaanderen? Maak dan kennis met Annelies van VisionHR. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79 of neem een kijkje op de website!

Contact opnemen