test

Loopbaanbegeleiding in Zulte

Annelies van loopbaanbegeleiding Zulte is gespecialiseerd in haar vak. Ze gebruikt methodes die gebaseerd zijn op theoretische inzichten die ze combineert met haar eigen ervaringen. Ze pakt elk probleem steeds consequent aan. Motivatie is het begin van alle veranderingen in je leven. Daarnaast is het ook zeer belangrijk dat u openstaat voor nieuwe kansen.

Vele loopbaancentra bieden een gestandaardiseerde aanpak. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Meer weten over onze service? Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

Trainingen en opleidingen

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding? Loopbaan planning uit Zulte is uw partner bij het nemen van beslissingen omtrent uw job.

In een persoonlijk gesprek komen we meer te weten over uw planning en doelstellingen. Op basis van deze informatie geven we je doelgerichte tips zodat u eenvoudig de stap kan zetten naar uw droom job! We geven volgende trainingen om deze doelstellingen te bereiken:

  • Sollicitatietraining;
  • Persoonlijkheidstraining en coaching:
  • Specifieke vorming en opleiding;

Subsidies van de overheid

Vele werknemers denken dat loopbaanbegeleiding een hele investering is. Niets is minder waar! Vanaf nu kan u gebruik maken van het nieuwe systeem van de overheid, namelijk gesubsidieerde loopbaancheques.

U heeft als werkende bediende, zelfstandige of ambtenaar recht op twee cheques die in totaal recht geven op 8 uur begeleiding. Per cheque zal 40 euro worden aangerekend. Het overige bedrag wordt gefinancierd door de overheid. Je hebt dus elke 6 jaar recht op 8 uur begeleiding aan 10 euro per uur.

Meer weten over loopbaanbegeleiding in Zulte? Neem contact op met Annelies via het nummer 0475/71 08 79. Annelies helpt u graag verder!

Begeleiding op maat

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding in de regio Zulte? Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Ze staat bekend voor haar doelgerichte aanpak. Geen dure facturen maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen