test

Loopbaanbegeleiding

Heeft u het gevoel dat een specialist u kan helpen met job begeleiding? Annelies staat altijd klaar met advies over beslissingen nemen omtrent uw job. Ze helpt u binnen loopbaanbegeleiding bij het ontdekken van uw interesses en sterktes, en helpt deze om te zetten in een meerwaarde voor uw nieuwe job.

Annelies Staels is een erkend arbeidspsychologe die jarenlang ervaring heeft in loopbaanbegeleiding en jobcoaching. Hiervoor gebruikt ze methodes gebaseerd op theoretische inzichten en combineert deze met haar eigen ervaringen.

Loopbaanbegeleiding, uw weg naar een gelukkig gevoel op uw werk

Annelies begeleidt u op een professionele wijze op maat van uw noden. In tegenstelling tot vele andere loopbaancentra, bieden wij een persoonlijke aanpak. We bespreken in een persoonlijk gesprek in Zulte Machelen uw planning en doelstellingen. Zo kunnen we doelgerichte tips geven om de stap te zetten naar uw droomjob.

Voor wie wordt loopbaanbegeleiding aangeboden?

Annelies staat klaar met haar loopbaanadvies voor zowel studenten, werkzoekenden of pas ontslagen werknemers. Of staat u helemaal open voor een carrière switch? Ook hiervoor geeft Annelies u de nodige begeleiding.

Deze loopbaanbegeleiding hoeft geen investering voor u te zijn, want u kan hiervoor gemakkelijk gebruik maken van het nieuwe systeem van de overheid. Met gesubsidieerde loopbaancheques van VDAB heeft u recht op 2 cheques. Deze kosten 40 euro per cheque, maar de rest wordt gefinancierd door de overheid. Valt u onder de voorwaarden om deze cheques te kunnen ontvangen? Lees meer informatie op de pagina loopbaancheques VDAB.

Kom Annelies een bezoekje brengen in Zulte Machelen!

Bent u niet bang om deze nieuwe stap te zetten en me een bezoekje te komen brengen in Zulte Machelen? Laat me dan snel iets weten via de contactpagina en we bespreken samen hoe ik u kan begeleiden. Of neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen