test

Opleidingen en trainingen

Hoe wordt u de meest geschikte kandidaat voor uw droomjob? We maken een onderscheid tussen uw aangeboren talenten en aangeleerde competenties. Vervolgens zoeken we een job op de arbeidsmarkt die aansluit bij deze talenten en competenties. Heeft u hiervoor een opleiding of bijscholing nodig? Ook hierbij kan Annelies u op een persoonlijke manier helpen.

Solliciteren is een vak apart

Het gebeurt maar al te vaak dat mensen met veel talenten en capaciteiten toch niet bereiken wat ze willen bereiken. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan hoe ze zichzelf verkopen. Bij uw loopbaanbegeleider leert hoe u effectief kan solliciteren. Ook al wenst u bij uw huidige werkgever te blijven, vragen om van functie te veranderen is ook een vorm van solliciteren.

De juiste persoonlijkheid op de juiste plaats

Annelies streeft ernaar dat u na het traject gelukkig bent in uw job. Als u zich beter voelt op uw job hebben zowel uw (toekomstige) werkgever als het (toekomstige) team waarin u werkt, baat bij.

Samen met u onderzoekt Annelies wat voor persoonlijkheid ze voor zich heeft zitten.

  • Bent u een teamplayer of werkt u liever zelfstandig?
  • Hoe gaat u om met autoriteit?
  • Hoe reageert u in stressvolle situaties?
  • In welke bedrijfscultuur past uw persoonlijkheid?
  • Hoe verdeelt u de balans tussen uw werk en uw privé-leven?

Dit en nog vele andere aspecten worden samen met uw loopbaanbegeleider grondig doorgenomen. Pas wanneer u een duidelijk beeld heeft over uzelf en waar u in de toekomst wilt staan, bent u klaar voor een nieuwe uitdaging.

Klaar voor een bezoekje aan Annelies in Zulte Machelen?

Heeft u vragen over deze opleidingen? Of wilt u er meteen invliegen? Contacteer me dan via de contactpagina en we zoeken zo snel mogelijk een datum voor een eerste kennismakingsgesprek. Voor eventuele vragen kan u me ook altijd contacteren via het nummer 0475/71 08 79.

Contact opnemen