test

Outplacement begeleiding regio Nazareth

Wilt u als onderneming samenwerken met een specialist op vlak van outplacement? Neem dan vandaag nog contact op! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in outplacement begeleiding en nemen alle administratieve en sociale verplichtingen uit handen. Wij zijn niet alleen actief in Nazareth maar ook in de regio’s West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Kruishoutem.

Outplacement coach

Annelies van VisionHR heeft door de jaren heen al veel ervaring opgedaan op vlak van outplacement en loopbaanbegeleiding. Ze staat bekend voor haar persoonlijke manier van werken. Om ervoor te zorgen dat we steeds de vereiste doelstellingen behalen bespreken we eerst de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek. Op zoek naar een ervaren life coach uit de regio Nazareth? Bezoek dan de website voor meer informatie of neem meteen contact op!

De mogelijkheden

Annelies behaalde een licentiaat in psychologie. Daarnaast volgde ze ook een opleiding sociale wetgeving. Door de jaren heen heeft ze al veel ervaring opgedaan op vlak van outplacement. Maar u kan ook voor vele andere dingen bij haar terecht:

  • Loopbaanbegeleiding;
  • Oplossen van allerhande problemen op het werk;
  • Loopbaanadvies.
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanadvies.

Persoonlijke gesprek

Op zoek naar een ervaren loopbaanspecialist uit Nazareth die u kan bij staan bij zowel specifieke opleidingen en outplacement services? Maak dan kennis met Annelies van VisionHR en neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen