test

Outplacement Deinze

Outplacement kan men omschrijven als het geheel van diensten die worden geleverd om een ontslagen werknemer opnieuw te begeleiden bij zijn zoektocht naar een nieuwe job.

Heeft u recent een werknemer ontslaan en wenst u een gespecialiseerde coach aan te nemen die zich kan ontfermen over de vele administratieve en sociale verplichtingen? Neem dan contact op met de outplacementcoach uit Deinze voor meer informatie!

Activiteiten

Naast Outplacement begeleiding kan u ook voor vele andere services bij ons terecht:

  • Vormingen en opleidingen;
  • Loopbaanadvies.
  • Oplossen van allerhande problemen op het werk;
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanbegeleiding;

Annelies is al sinds 2002 actief als psycholoog en heeft ervaring in verschillende domeinen zoals loopbaanbegeleiding en sollicitatietraining. Ben u opzoek naar een Life coach in de regio Deinze? Neem dan vandaag nog contact op met Annelies!

Professionele begeleiding

Annelies van VisionHR heeft door de jaren heen al veel ervaring opgedaan op vlak van Outplacement en loopbaanbegeleiding. Ze gaat steeds op een professionele maar persoonlijke manier te werk. Bovendien stemt ze haar manier van werken af op uw specifieke situatie en doelstellingen. Op deze manier behaalt u steeds het verwachte resultaat! Op zoek naar een ervaren life coach uit de regio Deinze of Tielt? Bezoek dan de website voor meer informatie of neem meteen contact op!.

Meer informatie

Op zoek naar een ervaren loopbaanspecialist uit Deinze, die ook gespecialiseerd is in Outplacement services? Maak dan kennis met Annelies van VisionHR. Wij staan bekend voor onze no nonsense aanpak, geen eindeloze facturen maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen