test

Outplacement Kortrijk

Outplacement is een overkoepelende naam voor het geheel van begeleidende diensten die worden geleverd om ervoor te zorgen dat ontslagen werknemers opnieuw een plek op de arbeidsmarkt kunnen vinden. Een ontslag is altijd een verlies voor één van de twee en soms zelfs beide partijen. De toekomst van de ontslagen medewerker is vaak onzeker. Als dit onzekere gevoel een langere tijd blijft aanslepen, kan het voor emotionele problemen zorgen. Annelies is al jarenlang een outplacement specialist die bedrijven bijstaat bij ontslagprocedures. Daarnaast neemt ze vaak ook de administratieve en sociale verplichtingen uit handen. Weer weten over Outplacement begeleiding uit Kortrijk? Neem dan contact op met Annelies voor meer informatie!

Ervaren coach

Annelies van VisionHR heeft door de jaren heen al veel ervaring opgedaan op vlak van Outplacement en loopbaanbegeleiding. Ze gaat steeds op een professionele maar persoonlijke manier te werk. Bovendien stemt ze haar manier van werken af op uw specifieke situatie en doelstellingen. Op deze manier behaalt u steeds het verwachte resultaat! Op zoek naar een ervaren life coach uit de regio Kortrijk, Roeselare, Machelen of Tielt? Neem dan contact op met Annelies van VisionHR.

De mogelijkheden van VisionHR

Naast Outplacement services kunnen wij u ook andere soorten van begeleiding bieden:

  • Loopbaanadvies.
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanbegeleiding;
  • Outplacement:

Bent u een student en op zoek naar een eerste job? Gaat u na vele jaren werken opnieuw solliciteren? Heeft u last van stress of andere problemen op het werk? Annelies richt zich tot iedereen met problemen op en rond het werk of met studiekeuze. Zowel werkende, werkzoekenden als studenten.

Contact opnemen

Op zoek naar een ervaren loopbaanspecialist uit Kortrijk, die ook gespecialiseerd is in Outplacement begeleiding? Maak dan kennis met Annelies van VisionHR. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen