test

Outplacement Kruishoutem

Outplacement kan men omschrijven als het geheel van diensten die worden geleverd om een ontslagen werknemer opnieuw te begeleiden bij zijn zoektocht naar een nieuwe job.

Heeft u recent een werknemer ontslaan en wenst u een gespecialiseerde coach aan te nemen die zich kan ontfermen over alle opgelegde verplichtingen? Neem dan contact op met de outplacementcoach uit Kruishoutem voor meer informatie!

Onze specialisaties

Naast outplacement begeleiding is Annelies ook gespecialiseerd in vele andere zaken:

  • Vormingen en opleidingen;
  • Loopbaanadvies.
  • Persoonlijkheidstrainingen;
  • Sollicitatietraining;
  • Assertiviteitstrainingen;

Annelies is al sinds 2002 actief als psycholoog en heeft door de jaren heel al veel ervaring opgedaan in loopbaanbegeleiding en outplacement services. Ben u opzoek naar een Life coach in de regio Kruishoutem? Neem dan een kijkje op de website of maak vandaag nog een persoonlijke afspraak!

Professionele aanpak

Annelies van VisionHR heeft door de jaren heen al veel ervaring opgedaan op vlak van outplacement en loopbaanbegeleiding. Ze stemt haar manier van werken af op uw specifieke situatie en doelstellingen. Op deze manier behaalt u steeds het verwachte resultaat! Op zoek naar een ervaren life coach uit de regio Kruishoutem of Nazareth? Bezoek dan de website voor meer informatie of neem meteen contact op!

Persoonlijk gesprek

Op zoek naar een ervaren loopbaanspecialist uit Kruishoutem, die ook gespecialiseerd is in outplacement services? Maak dan vandaag nog een afspraak met Annelies van VisionHR. In een persoonlijk gesprek neemt ze alle mogelijkheden met u door! Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen