test

Outplacement Oost-Vlaanderen

Outplacement is een overkoepelende naam voor het geheel van begeleidende diensten die worden geleverd om ervoor te zorgen dat ontslagen werknemers zo snel mogelijk opnieuw een job vinden. Als het onzekere gevoel van werkloosheid een langere tijd blijft aanslepen, kan het voor emotionele problemen zorgen.

Annelies is al jarenlang een outplacement specialist die bedrijven bijstaat bij ontslagprocedures. Dit is een allesomvattende functie, ook de administratieve en sociale verplichtingen worden uit handen genomen. Weer weten over outplacement begeleiding uit Oost-Vlaanderen? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website!

Onze specialisaties

Naast outplacement services kunnen wij u ook andere soorten van begeleiding bieden:

  • Persoonlijkheidstraining:
  • Assertiviteitstraining
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanbegeleiding en advies;

Bent u een student en op zoek naar een eerste job? Of bent u een ervaren werknemer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Annelies richt zich tot iedereen die begeleiding nodig heeft. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag op een persoonlijke manier verder!

Jarenlange ervaring

Annelies van VisionHR heeft door de jaren heen al veel ervaring opgedaan op vlak van outplacement. Ze gaat steeds op een professionele maar persoonlijke manier te werk. Bovendien stemt ze haar manier van werken af op uw specifieke situatie en doelstellingen. Op deze manier behaalt u steeds het verwachte resultaat! Bent u op zoek naar een specialist die alle regelingen met betrekking tot outplacement uit handen neemt? Neem dan contact op met Annelies uit Oost-Vlaanderen!

Meer weten?

Op zoek naar een ervaren loopbaanspecialist uit Oost-Vlaanderen, die ook gespecialiseerd is in outplacement begeleiding? Maak dan kennis met Annelies van VisionHR. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen