test

Outplacement Roeselare

Outplacement is een overkoepelende naam voor het geheel van begeleidende diensten die worden geleverd om ontslagen werknemers opnieuw een plek op de arbeidsmarkt te geven. Heeft u een werknemer moeten ontslaan en wenst u een externe partij aan te nemen die zich kan ontfermen over de vele administratieve en sociale verplichtingen? Neem dan contact op met loopbaan planning, een gespecialiseerd outplacement bureau uit Roeselare!

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Door de veranderende economie vinden er als maar meer ontslagen plaats. Als u jarenlang in hetzelfde bedrijf gewerkt heeft kan dit wel eens voor problemen zorgen. U heeft namelijk geen ervaring met solliciteren. Annelies van loopbaan planning kan u op dit vlak persoonlijke begeleiding bieden.

Ook bij selectie en werving voor bedrijven gaan we op een gestructureerde en directe manier aan het werk. Meer weten over onze werkwijze en strategie? Neem dan contact op met het outplacement bureau uit Roeselare

Outplacement en nog veel meer!

Naast outplacement services kunnen wij u ook andere soorten van begeleiding bieden:

  • Outplacement:
  • Loopbaanadvies.
  • Loopbaanbegeleiding;
  • Sollicitatietraining;

Bent u een student op zoek naar een eerste job? Moet u na vele jaren weer opnieuw gaan solliciteren? Annelies richt zich tot iedereen met problemen op en rond het werk of met studiekeuze. Zowel werkende, werkzoekenden als studenten. Het bedrijf beschikt over jaarlange ervaring in rekrutering en selectie. Wij weten alles over de verschillende selectieprocedures en regelgevingen.

Wilt u beroep doen op een ervaren specialist voor zaken omtrent outplacement of werving en selectie? Aarzel dan niet en neem contact op!

Meer informatie

Op zoek naar een ervaren selectiebureau uit Roeselare dat bovendien ook gespecialiseerd is in outplacement? Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Wij staan bekend voor onze no nonsense aanpak, geen eindeloze facturen maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen