test

Outplacement begeleiding regio Tielt

Wilt u als onderneming samenwerken met een specialist op vlak van outplacement die al de betreffende formaliteiten uit handen kan nemen? Maak dan kennis met de organisatiepsychologe, Annelies uit Tielt.

Wij kunnen voor uw onderneming natuurlijk nog veel meer betekenen. Voor meer informatie kan u ook een kijkje nemen op onze recent vernieuwde website!

De specialisaties van Annelies

Annelies behaalde een licentiaat in psychologie. Daarnaast volgde ze ook een opleiding sociale wetgeving. Door de jaren heen heeft ze al veel ervaring opgedaan op vlak van Outplacement . Maar u kan ook voor vele andere dingen bij haar terecht:

  • Loopbaanadvies.
  • Vormingen en opleidingen;
  • Oplossen van allerhande problemen op het werk;
  • Loopbaanbegeleiding;
  • Sollicitatietraining;

Ben u opzoek naar een Life coach in de regio Tielt? Neem dan vandaag nog contact op met Annelies van VisionHR!

Outplacement coach

Annelies van VisionHR heeft door de jaren heen al veel ervaring opgedaan op vlak van Outplacement en loopbaanbegeleiding. Ze gaat steeds op persoonlijke manier te werk. Bovendien stemt ze haar manier van werken af op uw specifieke situatie en doelstellingen. Op deze manier behaalt u steeds resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen! Op zoek naar een ervaren life coach uit de regio Teilt ? Bezoek dan de website voor meer informatie of neem meteen contact op!.

Persoonlijke afspraak maken

Op zoek naar een ervaren loopbaanspecialist uit Tielt die u kan bij staan bij zowel specifieke opleidingen en Outplacement services? Maak dan kennis met Annelies van VisionHR en neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen