test

Outplacement West-Vlaanderen

Bent u een manager op zoek naar een ervaren outplacement specialist uit regio West-Vlaanderen? Neem dan contact op met het team van VisionHR en laat alle formaliteiten met betrekking tot outplacement uit handen nemen! Voor meer informatie kan u steeds telefonisch contact opnemen of een kijkje nemen op de website.

Dit is een allesomvattende functie, ook de administratieve en sociale verplichtingen worden uit handen genomen. Weer weten over outplacement begeleiding uit West-Vlaanderen? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website!

Onze specialisaties

Annelies is al jarenlang een outplacement specialist die bedrijven bijstaat bij ontslagprocedures met betrekking tot outplacement. Daarnaast kan u natuurlijk nog veel meer verwachten:

  • Loopbaanbegeleiding en advies;
  • Persoonlijkheidstraining:
  • Sollicitatietraining;
  • Assertiviteitstraining

Bent u als bedrijf op zoek naar een outplacement specialist? Of bent u een ervaren werknemer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Annelies richt zich tot iedereen die begeleiding nodig heeft. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

Ervaren specialist

Annelies van VisionHR heeft door de jaren heen al veel ervaring opgedaan op vlak van Outplacement. Ze is jarenlang zelf actief geweest in een bedrijf. Ze weet dat elk bedrijf een andere aanpak vereist. Annelies past dan ook steeds een flexibele procedure toe op basis van uw gewenste doelstellingen. Op deze manier behaalt u steeds het vooropgestelde resultaat!

Persoonlijke afspraak maken

Op zoek naar een ervaren loopbaanspecialist uit West-Vlaanderen, die ook gespecialiseerd is in outplacement begeleiding? Maak dan kennis met Annelies van VisionHR. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79 of neem een kijkje op onze recent vernieuwde website!

Contact opnemen