test

Outplacement Zulte

Outplacement specialist in Zulte

Outplacement is een overkoepelende naam voor het geheel van begeleidende diensten die worden geleverd om een ontslagen werknemer opnieuw te begeleiden bij zijn zoektocht naar een nieuwe job.

Heeft u recent een werknemer ontslaan en wenst u een externe partij aan te nemen die zich kan ontfermen over de vele administratieve en sociale verplichtingen? Neem dan contact op met loopbaan planning, een gespecialiseerd outplacement bureau uit Zulte!

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Door de veranderende economie vinden zijn er als maar meer ontslagen. Als u als werknemer voor jaren in hetzelfde bedrijf gewerkt heeft kan dit wel eens voor problemen zorgen. Men heeft namelijk geen recente ervaring met solliciteren en weet niet hoe men aan deze zoektocht moet beginnen.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in selectie en werving en loopbaanbegeleiding. We gaan steeds op een gestructureerde maar persoonlijke manier aan het werk. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek om de doelstellingen van onze klanten te achterhalen. Meer weten over onze werkwijze en strategie? Neem dan contact op met het outplacement bureau uit Roeselare

Wat doen we?

Naast outplacement services kunnen wij u ook andere soorten van begeleiding bieden:

  • Loopbaanadvies ;
  • Outplacement:
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanbegeleiding;

Wilt u beroep doen op een ervaren specialist voor zaken omtrent outplacement of werving en selectie? Aarzel dan niet en neem contact op!

Een afspraak maken

Op zoek naar een ervaren outplacement en selectiebureau uit Roeselare? Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Wij versturen u geen eindeloze facturen maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen