test

Selectiebureau Kortrijk

Selectiebureau Kortrijk

Wilt u de selectie en werving van nieuw personeel uit handen geven? Maak dan kennis met loopbaanplanning een ervaren selectiebureau uit Kortrijk. Personeel is één van de belangrijkste elementen van een goed draaiende onderneming. U wilt natuurlijk uitsluitend samenwerken met gespecialiseerde en professionele werknemers. Wij bezorgen u de juiste werknemer op de juiste plaats. Wilt u meer weten over wat het Selectiebureau uit Kortrijk voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 0475/71 08 79. Voor meer informatie kan u ook een kijkje nemen op onze website!

Loopbaan planning en veel meer!

Naast rekrutering van kwalitatieve werknemers zijn wij ook gespecialiseerd in allerlei andere zaken:

  • Loopbaanbegeleiding;
  • Outplacement:
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanadvies.

Ondervindt u problemen op het werk? Bent u een student op zoek naar een eerste job? Moet u na vele jaren weer opnieuw gaan solliciteren? Loopbaan planning uit Kortrijk zorgt voor een oplossing voor al uw problemen en vragen. Annelies heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de sector. Ze staat bekend om haar persoonlijke en discrete manier van werken. Wilt u meer weten over het selectiebureau? Neem dan persoonlijk contact op met Annelies.</ p>

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Door de veranderende economie vinden er als maar meer ontslagen plaats. Als u jarenlang in hetzelfde bedrijf gewerkt heeft kan dit wel eens voor problemen zorgen. U heeft namelijk geen ervaring meet met solliciteren, het zoeken naar jobs of het bijscholen naar een andere functie. Annelies van loopbaan planning kan u hier op een persoonlijke manier bij helpen.

Ze gaat steeds op een gestructureerde manier te werk. Allereerst zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarin men gaat bekijken wat men in de sessies wilt bereiken. We maken een planning op om stap voor stap elke opgestelde doelstelling na te streven.

Ook bij selectie en werving voor bedrijven gaan we op deze manier te werk. Meer weten over onze werkwijze en strategie? Neem dan contact op met het selectiebureau uit Kortrijk

Contact opnemen!

Op zoek naar een ervaren selectiebureau uit Kortrijk? Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Wij staan bekend voor onze no nonsense aanpak, geen dure facturen maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen