test

Selectiebureau Waregem

Wilt u de selectie en werving van nieuw personeel uit handen geven? Maak dan kennis met loopbaanplanning een ervaren selectiebureau uit Waregem. Personeel is één van de belangrijkste elementen van een goed draaiende onderneming. U wilt natuurlijk uitsluitend samenwerken met gespecialiseerde en professionele werknemers. Heeft u hiervoor hulp nodig? Wij bezorgen u de juiste werknemer op de juiste plaats!

Wilt u meer weten over wat het Selectiebureau uit Waregem voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 0475/71 08 79. Voor meer informatie kan u ook steeds onze recent vernieuwde website bezoeken!

Onze dienstverlening

Naast rekrutering van kwalitatieve werknemers kunnen wij u ook verder helpen met allerlei andere zaken. We zijn gespecialiseerd in:

  • Loopbaanbegeleiding;
  • Sollicitatietraining;
  • Loopbaanadvies.

Bent u een student op zoek naar een eerste job? Moet u na vele jaren weer opnieuw gaan solliciteren? Meer weten over outplacement? Loopbaan planning uit Waregem is er voor u!

Als u jarenlang in hetzelfde bedrijf gewerkt en u geconfronteerd wordt met een ontslag kan dit voor een moeilijke periode zorgen. U heeft waarschijnlijk geen ervaring meer met solliciteren of het bijscholen naar een andere functie. Annelies van loopbaan planning uit Waregem kan u hier op een persoonlijke manier bij helpen.

Onze manier van werken

Wij gaan steeds op een gestructureerde manier te werk. Allereerst zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarin we gaan bekijken wat men gedurende de sessies wilt realiseren. We maken een planning op om stap voor stap elke opgestelde doelstelling na te streven.

Ook bij selectie en werving voor bedrijven gaan we op deze manier te werk. Meer weten over onze werkwijze en strategie? Neem dan contact op met het selectiebureau uit Kortrijk

Een persoonlijk gesprek

Op zoek naar een ervaren selectiebureau uit Waregem? Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Wij staan bekend voor onze no nonsense aanpak, geen dure facturen maar steeds een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79.

Contact opnemen