test

Selectiebureau Zulte

Wilt u de selectie en werving van nieuw personeel overlaten aan een specialist? Maak dan kennis met loopbaanplanning het selectiebureau uit Zulte. Personeel is één van de belangrijkste elementen van een goed draaiende onderneming. U wilt natuurlijk uitsluitend samenwerken met gespecialiseerde en professionele werknemers. Wij bezorgen u de juiste werknemer op de juiste plaats. Wilt u meer weten over wat Annelies van loopbaan planning voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via het nummer 0475/71 08 79. Voor meer informatie kan u ook een kijkje nemen op onze recent vernieuwde website!

Voordelen van loopbaan planning

Door de steeds wijzigende economie zijn er als maar meer ontslagen in grote bedrijven. Als u jarenlang in hetzelfde bedrijf aan de slag bent geweest kan dit wel eens problemen met zich mee brengen. U heeft namelijk geen ervaring meet met solliciteren, het zoeken naar een nieuwe job of het bijscholen naar een andere functie. Annelies van loopbaan planning kan u hier op een persoonlijke manier bij helpen.

Annelies hanteert steeds een persoonlijke en gestructureerde manier van werken. Allereerst zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarin men gaat bekijken wat men in de sessies wilt bereiken. We maken een planning om stap voor stap elke opgestelde doelstelling te bereiken. Dezelfde manier van werken hanteren we bij selectie en werving voor bedrijven. Hier gaat natuurlijk meer vooronderzoek aan vooraf. Meer weten over de voordelen en tarieven? Neem dan contact op met het selectiebureau uit Zulte

Loopbaan planning en nog veel meer!

Naast rekrutering van kwalitatieve werknemers zijn wij ook gespecialiseerd in allerlei andere zaken:

  • Loopbaanbegeleiding;
  • Loopbaanadvies.
  • Sollicitatietraining;

Moet u na vele jaren weer opnieuw gaan solliciteren? Heeft u sociale of professionele problemen op het werk? Bent u een student op zoek naar een interessante eerste job ervaring? Het selectiebureau uit Zulte zorgt voor een oplossing voor al uw problemen en vragen. Annelies heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de sector. Ze staat bekend om haar persoonlijke en discrete manier van werken.

Meer weten?

Op zoek naar een ervaren selectiebureau uit Zulte? Een specialist op vlak van loopbaanbegeleiding? Een sollicitatietraining? Maak dan kennis met Annelies van loopbaan planning. Wij staan bekend voor onze no nonsense aanpak, geen dure facturen maar steeds
een goede en kwalitatieve dienstverlening. Meer weten? Neem contact op via het nummer: 0475/71 08 79. Voor meer informatie kan u ook steeds een blik werpen op onze website!

Contact opnemen